Produkty pro sevilla polární (4)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Terraje 2018

Terraje 2018

Čistota, Textura, Výraz Terroiru čerstvé víno s velkou čistotou a texturou, s aroma borovice a horského porostu Jumilla 13 ºC Teplota podávání VĚK VINICE: Více než 30 let VÝROBA: Fermentováno a zrající v fudre ODRŮDA HROZNŮ: Monastrell na vlastní kořenové podnoži
Talha Blanco - Poctěná Vína

Talha Blanco - Poctěná Vína

TALHA BLANCO FICHA TÉCNICA: Denominace původu: DOP Alentejo Složení: Antão Vaz, Arinto, Perrum, Fernão Pires Vinifikace: Fermentováno v hliněných nádobách Alkoholický stupeň: 13o NOTY K VÍNU: Vzhled: Zlatý Vůně: Zralé ovoce (ananas) a pomerančová kůra Chuť: Minerální, s intenzivním a přetrvávajícím závěrem
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg